مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان
چکیده :
متخصصان تغذیه و سلامت بر اساس نتایج یک مطالعه جدید تاکید دارند که مصرف غذاهای ارگانیک خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد...
تعداد بازدید:
70
خبرگزاری ایسنا: متخصصان تغذیه و سلامت بر اساس نتایج یک مطالعه جدید تاکید دارند که مصرف غذاهای ارگانیک خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
طبق مطالعه اخیر به طور خاص افرادی که اغلب مواد غذایی ارگانیک مصرف میکنند، نسبت به افرادی که هرگز یا به ندرت از این مواد غذایی استفاده میکنند، احتمال کمتری برای ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی و سرطان خون نوع لنفوم غیر هاجکین دارند.
یک تیم پزشکی فرانسوی در همین رابطه رژیم غذایی نزدیک به ۶۹ هزار بزرگسال را بررسی کردند. داوطلبان این مطالعه که اغلب زنانی با میانگین سنی ۴۰ سال بودند بر اساس میزان مصرف محصولات ارگانیک از جمله میوهها و سبزیجات، گوشت و ماهی، غذاهای آماده، روغنهای گیاهی و ادویه جات، مکملهای غذایی و سایر محصولات به چهار گروه تقسیم شدند.
نتایج مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان مصرف غذاهای ارگانیک را داشتند ۲۵ درصد کمتر احتمال ابتلا به سرطان داشته و به طور خاص این افراد ۷۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان خون لنفوم غیر هاجکین و ۲۱ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی بودند.
این کاهش خطر ابتلا به سرطان حتی در افرادی که به میزان کمتری غذاهای ارگانیک مصرف میکردند، مشاهده شد.
به گزارش سی ان ان، متخصصان توضیحی احتمالی برای رابطه منفی بین مصرف مواد غذایی ارگانیک و خطر ابتلا به سرطان مطرح میکنند و کاهش آلودگیهای موجود در غذاهای ارگانیک را علت این رابطه میدانند.
از همین رو در صورتی که این یافتهها تایید شود، ترویج مصرف مواد غذایی ارگانیک در عموم مردم میتوانند راهبردی پیشگیرانه در برابر سرطان باشد.
به گفته محققان اکثر افرادی که در حوزه کشاورزی هم مشغول به کار نیستند به واسطه غذاها در معرض آفت کشها قرار میگیرند.
کلید واژگان :
رگانیک
،
سرطان
منبع :
fardanews.com
+ خانه
+ تصاویر کودکان
+ سنجش رشد کودکان
+ سلامت کودکان
+ تغذیه کودکان
+ تعلیم و تربیت
+ سلامت عمومی
+ انرژی مثبت
+ سوابق آموزشی
+ سوابق تحصیلی
+ سوابق پژوهشی
+ سوالات متداول
+
۳ تفاوت حمله عصبی و حمله قلبی را بشناسید
+
چرا میگرن در زنان رایج تر است؟
+
علائم خطر و نشانه های آرتروز در افراد
+
۱۴ دلیل قاعدگی نامنظم
+
آیا قهوه سرطان زا است؟
+
چه کنیم که دختر به دنیا بیاوریم؟
+
نشانهها، دلایل و درمان تستوسترون پایین در زنان
+
درمان دیابت نوع ۲ با کاهش وزن
+
۹ خوراکی کاهش دهنده استرس و اضطراب
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به دکتر شاهین نریمان می باشد.
آمار